Cristiano Ronaldo 50 millió fontért visszatérhet Madridba

A Juventus hamarosan elveszítheti portugál világklasszisát.


A Corriere dello Sport értesülései szerint a koronavírus-járvány okozta válság miatt a Juventus labdarúgócsapata rákényszerül Cristiano Ronaldo eladására, amire a Real Madrid egy méltányos áron le is csapna.

A portugál csillag a második évét tölti Torinóban, miután 2018-ban 100 millió fontért cserébe elköltözött a spanyol fővárosból. Az olasz lap jelentései szerint a Real Madrid most viszont egy lenyűgöző ajánlatot készül tenni Ronaldóért, amely enyhítené a Juventus pénzügyi aggályait.


Fotó: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

A Serie-A csapatok rendkívül meg fogják érezni a koronavírus-válság hatásait, amely megállította a labdarúgást az egész világon. Egy 58 millió eurós (50 millió fontos) madridi ajánlat Cristianóért elegendő lehetne a Juventus számára, hogy elgondolkodjanak az ötszörös Aranylabdás megválásától. Az újság szerint a portugál sztárjátékos beleegyezett ugyan évi nettó 31 millió eurós bérének csökkentésébe, ám ezt az összeget a krízishelyzet múltával klubja már nem tudja vállalni.

A portugál játékos a Real Madridból való távozását azzal indokolta, hogy már nem érezte magát nélkülözhetetlennek, nagy kérdés tehát, hogy ez a konfliktus azóta megbeszélésre került-e.

"Azt éreztem a klub, különösen az elnök részéről, hogy már nem úgy kezelnek, mint a kezdetekkor. Az első négy-öt évben azt éreztem, én vagyok Cristiano Ronaldo, utána már kevésbé" - mondta korábban Cristiano.

THANK YOU, CRISTIANO RONALDO | Real Madrid Official Video

Real Madrid C. F. inform that, as per Cristiano Ronaldo's wishes and at his request, the club has allowed the player to complete his move to Juventus F. C. R...

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép: Denis Doyle/Getty Images

Videók