"Cristiano nagy hatással volt rám, amikor bejött hozzánk az öltözőbe"

Ennek tudható be a brazil játékos gólöröme is.


Vinicius Junior lemásolta Cristiano Ronaldo ikonikus gólörömét az El Clásicó során, amit az egykori Real Madrid klasszis a lelátóról figyelt végig.

A brazil fiatalember a 71. percben szerzett sorsdöntő vezető gólt, amit végül egy jól ismert módon ünnepelt meg. A 19 éves játékos a sarok zászló felé vette az irányt, majd elhangzott a Ronaldótól jól ismert "Sii" is. Ezt követően Mariano állította be a 93. percben a 2-0-s végeredményt.

"Cristiano Ronaldo a félidőben bejött hozzánk az öltözőbe, és támogatta a csapatot, ami nagy hatással volt rám, ennek köszönhető a gólörömöm is. Ő egy igazi győztes a pályán, és azon kívül is. Boldog vagyok, hogy a világ legjobb klubjában játszhatok" - mondta Vinicius.

Sport365.hu - Cristiano Ronaldo jelenléte is segített a győzelemben

Sokan azt gondolták, nem lesz már többé Cristiano Ronaldo és Lionel Messi párharc egy Real Madrid - Barcelona összecsapáson, de végül úgyhozta az élet, hogy mégis. Igaz, a portugál klasszis a Santiago Bernabéu Stadion lelátójáról nézhetett szembe az argentin zsenivel. A találkozót végig egy privát boxból szurkolta végig.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: David S. Bustamante / Soccrates) /Getty Images

Videók