Courtois számít rá, hogy megdobálják az Atléti szurkolói

Indokolta átigazolását is.


Talán új stadionja van az Atlético Madridnak, de Thibaut Courtois visszatérés félét élhet át, amikor a Reallal jövő szombaton oda látogatnak. A kapus már felkészült az ellenséges fogadtatásra. 

Mivel a városi riválishoz szerződött, azt sem zárja ki, hogy dolgokat dobálnak majd a fejéhet.
 
- Számítok-e rá, hogy megdobálnak? Az egész meccsen, - mondta a kapus egy interjúban, amikor azt taglalta, vajon hogyan fogadják majd az Estadio Wanda Metropolitanoban.- Hasonlót már megtapasztaltam Belgiumban. Az Anderlecht ellen öngyújtókkal dobáltak, és egy sörrel. Sajnos ez a labdarúgás része. Az utcán még nem történt semmi negatív, leszámítva, hogy egyszer egy rajongó elkezdte üvölteni, hogy 'Aupa Atleti' nekem egy benzinkúton. Leginkább a közösségi médiára korlátozódik, ahol könnyen névtelen maradhatsz, vagy leköpik a stadionban lévő plakettem. Nem érdekel. Ha ez teszi őket boldoggá, akkor jó nekik. Ha a fejemhez akarnak vágni dolgokat jövő héten, akkor rendben van, nem fog befolyásolnz. Inkább motivál. 
 
Az átigazolását is igyekezett megindokolni, rámutattva, hogy a focistáknak nehéz döntéseket kell hozniuk.
 
- A karrierünk érdekében hozunk döntéseket, - mondta. - Az Atléticohoz igazolni jó választás volt, amikor fiatal voltam, és három fantasztikus évem volt ott, miközben labdarúgóként és emberként is nőttem. De most egy új fejezet kezdődött. Mindig is rajongtam Iker Casillasért, szóval a Real Madridért is. Nem gondolom, hogy ki kéne hagynom egy ilyen lehetősége, mert játszottam valamikor az Atléticoban. Mindenemet beleadtam az Atléticonál abban a három évben, senki nem mondhatja, hogy nem.

Videók