Courtois itt mit gondolt? - Videó

A jó statisztikája ezalól nem menti fel.


A Real Madrid a tegnapi nap folyamán nem csak a Levante elleni mérkőzést veszítette el, hanem a Barcelona elleni rangadót immáron nem a tabella első helyéről fogják várni. Ez nagyban köszönhető Thibaut Courtoisnak.

A La Liga legdrágább kapusa, miután 2018-ban 35 millió fontért cserébe érkezet a Chelsea csapatától. A belga hálóőr 11 mérkőzést hozott le eddig kapott gól nélkül, és nagyrészt stabil pont volt a Real Madrid számára.

Azonban a Levante elleni meccsen nem éppen a legjobb formáját mutatta. A 27 éves kapus megmagyarázhatatlan módon elhúzta a kezét az útból, amikor Jose Luis Morales kapura rúgta a labdát, majd amiből emg is született a gól. Courtois reakciója zavarba ejtő, és rengeteg kritikát váltott ki a szurkolókból azonnal.

COURTOIS quita las MANOS en el gol de MORALES en la derrota del Madrid ante el LEVANTE

Error de Courtois que puedo hace más en el gol de Morales que derroto al Madrid ante el Levante. Parece que quita las manos cuando el balón va a la escuadra

A Real Madrid előtt most egy nagyon fotnos hét következik, szerdán a Bajnokok Ligájában a Manchester City lesz az ellenfelük, míg vasárnap a Barcelona.

Forrás: theguardian.com

Borítókép: Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images

Videók