Ceferin: Ne a Real Madrid mondja meg, mit tegyen az UEFA

Az UEFA elnöke is reagált a Mbappé átigazolásra.


Sokan azt hitték, hogy véget ért a Kylian Mbappé átigazolási-saga, miután bejelentette, hogy meghosszabbítja szerződését a PSG-vel. Néhány órával később Javier Tebas a La Liga elnöke bejelentette, hogy feljelentik a PSG-t az UEFÁ-nál a Financial Fair Play megsértése miatt, aki botrányosnak nevezte a megállapodást.

Az UEFA elnöke, Alexander Ceferin reagált a nyilatkozatukra, azt állítva, hogy belefáradt az FFP-vel kapcsolatos kérdésekre adott válaszokra.

„Aki tiszteletben tartja a szabályainkat szerepelhet a versenyeinken. Aki meg nem az nem.” – nyilatkozta Ceferin a BBC-nek.

„Ne a Real Madrid, vagy bármi más mondja meg, hogy mit tegyen az UEFA. Érthető, hogy fel vannak háborodva, amennyire én tudom hasonló volt az ajánlatuk a PSG-éhez."

Érdemes megfigyelni a Real Madrid reakcióját is.

Az egyensúlyhiány a futball világában. Most, amikor pénzügyi kihívások elé állítják a TOP csapatokat, nem valószínű, hogy elfogadnak egy olyan felállást, ahol nem tudnak versenyezni a legjobb játékosokért. Ezt már a Szuperliga és a BL UEFA reformja is megmutatta, de további problémák várhatók az ibériai félszigetről.

Borítókép: GettyImages 
Forrás: Football-espana.net 

Videók