Ceballos: Ancelotti megkért, hogy bocsássak meg neki

Az olasz szakember a kevés játéklehetőség miatt beszél Cebalosszal.


Carlo Ancelotti irányítása alatt nagyon kevés játéklehetőséget kapott a Real Madrid középpályása, Dani Ceballos, aki beszélni fog az olasz szakemberrel, mielőtt dönt a jövőjéről.

A spanyol középpályás korábban kölcsönben az Arsenalnál játszott, majd miután visszatért több játéklehetőséget remélt. Ancelotti emiatt még bocsánatot is kért tőle.

„Amikor elkezdjük az előszezont július 8-án, már sok mindent látni fogunk. Beszélni fogok az edzővel, hogy mit akar, és onnantól kezdve meghozzuk a végső döntést” – mondta Ceballos Tito Gonzaleznek. „Az edző azt mondta, hogy bocsássak meg neki, amiért nem játszottam annyit, amennyit kellett volna, és ez az ő hibája.”

Ceballos 18 meccsen mindössze 338 percet játszott az egész szezonban. Áprilisban maga Ancelotti volt az, aki egy sajtótájékoztatón elismerte, hogy Ceballos nem kap annyi esélyt, mint amennyit megérdemelne.

„Ceballos nem játszott annyit, mint amennyit megérdemelt volna az edzései alapján. Sokat szenvedett a szezon során, sérülések hátráltatták, amikből meglehetősen lassan épült fel.”

Borítókép és fotók: David S. Bustamante/Soccrates fotója /Getty Images

Videók