Casillas: Vissza szeretnék térni a Real Madridhoz

A spanyol kapuslegenda szavai minden madridista számára meghatóak lehetnek.


Iker Casillas a spanyol YouTuber, DjMariio csatornájának adott egy interjút, ahol többek között beszélt a koronavírus-járványról, a Real Madridba való lehetséges visszatéréséről és a Thibaut Courtois-ról.

A koronavírus:

"Bármilyen döntés kegyetlen lehet. Amellett vagyok, hogy az összes verseny időpontját átalakítsák. Szeptemberig tartanának a sorozatok, és 100%-ban megbízható feltételeket lennének. Az emberek egészsége a legfontosabb természetesen, és nem szabad egyáltalán kockáztatni és felelőtlen döntéseket hozni."

Visszatérés a Real Madridba:

"Szeretnék. Már öt éve távol vagyok az igazi otthonomtól. A kapcsolatom a klubbal nagyon szoros, hiszen 25 éven át tartott. Természetesen megvagyok győződve arról, hogy egyszer, ha a kollégák is szeretnék, akkor visszatérek a csapathoz."


Fotó: Denis Doyle/Getty Images

Thibaut Courtois:

"A kapusok időnként jönnek, mennek. Thibaut Courtois-t túl sokat kritizálták a szezon elején, és akkoriban még az eredmények sem igazán jöttek, de egyre kiemelkedőbb teljesítményt nyújtott. Jelenleg nagyszerű formában véd, ő ezzel válaszolt a kritizálóinak."

Forrás: bernabeudigital.com
Borítókép: Gualter Fatia/Getty Images

Videók