Bombameglepetés! Benítez az El Clásico után távozhat?

Spanyol sajtóértesülések szerint, ha a Real Madrid hazai pályán elveszíti a Barcelona elleni rangadót, akkor a nyáron kinevezett Rafa Benítez veheti a sátorfáját. Állítólag már az utódját is megtalálták.


 

A Real Madrid a bajnokságban a második helyen áll, három pontra az éllovas Barcelonától, és a Bajnokok Ligájában sem veszélyezteti semmi a továbbjutását. A szurkolók azonban korántsem elégedettek, ugyanis a Király Gárda közel sem játszik olyan látványosan, mint Carlo Ancelotti irányítása alatt.

Állítólag az öltözőben is vannak problémák, ugyanis a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo nem találja a közös hangot Rafa Benítezzel, aki az idei szezonban többször is 9-es poszton, befejezőcsatárként játszatta a portugált. Ezen kívül a Real Madrid többi játékosa sem érzi jól magát a spanyol edző játékrendszerében, ugyanis nem engedi az improvizációt, amivel kiöli a kreativitást a csapat futballistáiból.
 
 
A Mundo Deportivo értesülése szerint, a klub vezetősége meghallgatta Cristiano Ronaldo panaszát, és már az el Clásico után kirúghatják a Rafa Benítezt, ha nem győzi le az ősi rivális Barcelonát szombat este.
 
A spanyolok sajtó szerint a második csapatot irányító francia legenda, Zinedine Zidane ülhetne le a kispadra.

Videók