Benzema: Mbappé egyszer a Real Madrid játékosa lesz

Hiába ért véget az átigazolási időszak, az Mbappé-sztori folytatódik.


Karim Benzema az RTL kérdéseire válaszolt a francia válogatott mérkőzése előtt.

Az átigazolási ablak bezárta kapuit és meghozta ítéletét. Kylian Mbappé ebben a szezonban biztosan a PSG színeiben fog játszani, annak ellenére, hogy csatlakozni szeretett volna a Real Madridhoz. Válogatottbeli csapattársát, Karim Benzemát kérdezték az újságírók ebben a témában.

„Ezek az értesülések közelebb hoztak-e minket? Nem, mert már ismertük egymást, hiszen az Európa-bajnokságon jóban lettünk. Nagyon jól kijövünk egymással a pályán és azon kívül is. Ezek sportszakmai döntések, ami engem illet, nagyon szeretném, ha velem együtt játszana Madridban, de tiszteletben kell tartania a klubját. Mindenestre, ő egy nagyszerű játékos, aki egyszer a Real Madrid labdarúgója lesz.”

Sport365.hu - Mbappé hajthatatlan: nincs az a pénz amivel a PSG meg tudná győzni

A Le Parisien napilap szerdán arról számolt be, hogy a PSG másodjára két évre szóló megállapodást kínált, és szezononként nettó 45 millió eurós (15,68 milliárd forint) fizetéssel szerette volna maradásra bírni a 22 éves, világbajnok támadót. A párizsi egyesületnek ez a fizetés bruttó 135 millió eurós kiadást jelentene, a futballista pedig többet keresett volna a PSG-nél, mint világklasszis csapattársai, Lionel Messi és Neymar.

Sport365.hu - Piqué nagyot trollkodott a Mbappé-üzlet meghíusulása után

A Barcelona oszlopos tagja, Gerard Piqué nagyot trollkodott közösségi oldalán. A támadó azt követően posztolt, hogy lezárult az átigazolási időszak és kiderült, a Real Madridnak nem sikerült nyélbe ütnie a Kylian Mbappéval kapcsolatos üzletét. Mint ismert, a francia játékos a nyár folyamán kijelentette, hogy nem hosszabbít a PSG-vel és legkésőbb 2022.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók