Barcelona: Messi megkezdheti az edzéseket

Teljesen felépült sérüléséből és hétfőtől elkezdheti a könnyített edzéseket Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának sztárja. Azt ugyanakkor egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza a pályára.


Az argentin válogatott csapatkapitánya hazája szövetségének edzőközpontjában kapta a jó híreket, miután az orvosok egészségesnek nyilvánították.

Messi november 10-i sérülése óta részben otthon gyógyult.

A csatár szülővárosában, Rosarióban készül majd a visszatérésre az FC Barcelona egyik edzőjének, Elbio Paolorossónak, valamint az argentin válogatott orvosi stábjának felügyeletével.

A legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson diadalmaskodó támadó a Real Betis otthonában 4-1-re megnyert bajnokin szenvedett részleges combizomszakadást, az orvosok ezt követően hat-nyolc hetes kihagyást jósoltak neki.

A 26 éves sztárnál rendszeresen visszatérő probléma az ilyesfajta sérülés, tavaly például a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza előtt hagyott ki egy hónapot, de már a mostani szezonban is volt hasonló kényszerpihenőn.

A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona jelenleg is vezeti a Primera División tabelláját, a BL-ben és a spanyol Király Kupában pedig nyolcaddöntős.

Videók