Bale visszavonul? Ez egy ócska hazugság

A walesi játékos ügynöke szerint nevetséges ez a híresztelés.


Egyes hírek szerint a 31 éves Gareth Bale az Európa-bajnokság után fontolgatja karrierjének befejezését. Ezt azonban ügynöke, Jonathan Barnett teljes mértékben tagadta.

Az AS spanyol újság korábban kijelentette, hogy a 31 éves Garteh Bale kitölti a Real Madridnál a szerződését, majd 2022 nyarán befejezi karrierjét. Bale, aki ebben a szezonban kölcösnben a Tottenham csapatát erősítette, a legutóbbi bajnoki mérkőzés után sejtelmesen utalt a jövőjére.

„A döntésem az Európa-bajnokság után fogom meghozni. Tudom, mit fogok tenni, de hatalmas káoszt okozna, ha ezt most elmondanám.”


Fotó: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images

A spanyol ABC Deportes kijelentette, hogy Bale már a nyári Európa-bajnokság után fontolgatja a visszavonulást. Az információk szerint Bale tárgyalásokat folytat a Real Madriddal az utolsó szerződéses év fizetésének egy részének megszerzéséről, majd valamennyi lemondásáról. Ez egy olyan forgatókönyv, amit jelenleg is tárgyal a családjával. A játékos ügynöke, Jonathan Barnett elhessegeti a legújabb pletykákat.

„Bocsánat, de ócska hírekről nem beszélek” – mondta a talkSPORT-nak. A Sky Sports ugyanakkor kijelenti, hogy Bale és a Real Madrid csak az Európa-bajnokság után tárgyal a jövőről.


Fotó: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Shaun Botterill/Getty Images

Videók