Bale: Tudom, hogy az emberek sokat beszélnek a Ronaldóval való kapcsolatomról, de…

A korábbi walesi labdarúgó a The Timesnak adott interjúban tekintett vissza a futballban töltött időszakára.


A korábbi labdarúgó Gareth Bale interjút adott a The Timesnak, amelyben visszatekintett a futballban töltött időszakának néhány aspektusára, elsősorban a Real Madridra koncentrálva, a klubra, ahol 2013 nyarán történt érkezése óta nyolc szezonon át játszott.

Abban az átigazolási időszakban a walesi válogatott játékos állt a dráma középpontjában, amely csak Florentino Pérez és Daniel Levy intenzív tárgyalásainak végén oldódott meg. A szerződtetését szeptember 1-jén jelentették be, miután többszörös huzavona után a tárgyalások véget vetettek a Tottenhamnél eltöltött sikeres időszakának.

„Nem voltak kétségeim a Real Madridhoz való csatlakozással kapcsolatban, jó döntést hoztam.”

A Real Madridnál töltött időszakáról, ahol első szezonjában lenyűgözően teljesített (kupát és Bajnokok Ligáját nyert), Bale felidéz néhány negatív pillanatot is.

„A Real Madridban akartam játszani, és voltak hihetetlen pillanatok. De voltak nehéz időszakok is, amikor az ember nagyon magányosnak érzi magát.”

A diszkrét és a munkájára koncentráló Bale a The Timesnak elmondta, hogy igyekezett elkerülni a reflektorfényt, és kizárólag a pályára koncentrálni, ahol Benzemával és Cristiano Ronaldóval együtt remek támadósort alkotott.

„Ez volt az egyik fő oka annak, hogy Madridba szerződtem, együtt szerettem volna játszani kettőjükkel és persze a többiekkel is, mint Modric, Alonso, majd Toni. Galaktikus? Csak játszani akartam, aztán eltűnni a feledés homályába.”

A cardiffi születésű játékos azonban nagy szeretettel emlékszik vissza a Madridban töltött időszakára, és tagadja, hogy rossz viszonyban lett volna bármelyik csapattársával.

„A Real Madrid játékosai mind jóban voltak. Tudom, hogy az emberek sokat beszélnek a Ronaldóval való kapcsolatomról, de soha senkivel nem volt egyetlen problémám sem. Még a nehéz pillanatokban is jó volt a hangulat az öltözőben. Őszintén szólva nagyon élveztem az ott töltött időt.”

Borítókép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók