Az egész világ a Barcelonán nevet – Videó

Martin Braithwaite bemutatása elég komikusra sikeredett.


A Barcelona új csatára, Martin Braithwaite tegnap sokkolta a közönséget, miután megzavarodottan és kétségbeesve próbálkozott trükköket bemutatni, amik végül nem igazán sikerültek.

A dán támadó 16 millió fontért cserébe távozott a Leganésből, akit már hivatalosan is bemutattak a Nou Campban. Mondhatni a stadion üres volt a 28 éves játékos bemutatásán, azt viszont így sem tudta megmutatni eddig, hogy miért is igazolta le őt a katalán klub.

AC Forza Milan/News on Twitter

18M euro - Braithwaite https://t.co/8qj93Igbr3


A dán játékos először megpróbálta a fején tartani a labdát, majd egy esernyős cselt szeretett volna bemutatni, ezek közül egyik sem jött be igazán. Braithwaite karrierjének kezdete a Barcelonában tehát eddig nem túl fényes, és ezen a sajtótájékoztató sem segített. Úgy tűnt ugyanis, hogy a spanyol sajtó egyáltalán nem kíváncsi rá, a kérdéseket inkább a klub elnökéhez, Josep Bartomeu-hoz szegezték.

Bartomeu nyolc kérdést kapott, ezzel szemben Braithwaite mindössze kettőt.

betclever on Twitter

Braithwaite showing off his skills that made him such a huge sucess at Middlesbrough https://t.co/C4bgZeseST


„Először meglepődtem a Barcelona érdeklődésén, de őszintén évek óta egy ilyen lehetőségre vágyom. Az volt a célom mindig is, hogy ilyen szinten játszak. Mindig is hittem magamban, pozitív ember vagyok, keményen dolgozom minden nap” – mondta a dán támadó.

A Leganés dühös a transzfer miatt, és ennek hangot is szeretne adni. Braithwaite ebben a szezonban 18 góljukból 6-ot szerzett, most pedig nincs ki helyettesítse majd. A madridi klub úgy gondolja, hogy ez tisztességtelen húzás volt a Barcelona és a La Liga részéről is, hogy ilyet megengedhetnek.

"Nem igazán értjük a jelenlegi szabályokat, amelyek szerint egy csapat, amelynek hosszú távú sérülést szenved egy játékosa, egyoldalúan végrehajthat egy műtétet és rátolhatja az egész problémát egy másik klubra" - nyilatkozta Martín Ortega, a Leganés vezérigazgatója.


Fotó: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Videók