"Az egész karrierem a Barcelonában akarom tölteni"

A katalánok fiatal sztárját nem érdekli a PSG érdeklődése.


Ansu Fati nem tudja, hogy a Paris Saint-Germain érdeklődik-e iránta, de ez kevésbé számít, mivel a szupertehetségnek esze ágában sincs elhagyni Barcelonát.

A spanyol válogatott játékosának, Ansu Fatinak az elmúlt két évben komoly sérülései voltak, de a szezon vége felé visszatért. Fati már régóta felkeltette más nagy klubok érdeklődését, de úgy döntött, idén ősszel hosszabbít a Barcelonával. A 19 éves játékos most hangsúlyozta, hogy a Paris Saint-Germainről szóló pletykák nem érintik őt, mivel nem áll szándékában elköltözni.

„Érdeklődik irántam (a PSG)? Az igazság az, hogy nem tudom” – mondta Fati a Canal +-nak.

„Ezekről az ügynököm és a szüleim gondoskodnak. Kezdettől fogva elmondtam az ügynökömnek és apámnak, az a célom, hogy a klubban maradjak. Egyértelmű, hogy az egész karrieremet itt akarom tölteni”
– jelentette ki.

Fati nagy elismerést, ugyanakkor nehéz feladatot is kapott azzal, hogy Lionel Messi távozása után magára ölthette a 10-es mezt.

„Amikor Leo távozott, a 17-es számot készítették elő nekem, de aztán a klub a 10-et javasolta. A kapitányok elfogadták, és ez nagy megtiszteltetés volt számomra” – mondta a szupertehetség.

Borítókép: Facebook.com/FC Barcelona

Videók