Az Atlético sztárja mindent megtesz, hogy a Barcába kerülhessen

Nagy áldozatra is kész.


Antoine Griezmann a fizetése egy részéről is hajlandó lenne lemondani, hogy a Barcelonához igazolhasson, állítja a Le Parisien.
 
Griezmann volt a legfőbb célpontja a katalán egyesületnek tavaly nyáron, de a francia kikosarazta őket, és inkább az Atlético Madridnál maradt, ahol 5 szezont játszott. Hogy a Wanda Metropolitanóba tarthassák, az Atléti éves fizetését 23 millióra növelte, de azt is lefektetette, hogy kivásárlási ára 200 millióra nő. De abban is megegyeztek, hogy ez az összeg 120-ra esik júliusban, amit a Barcelona kifizetne, hogy a Camp Nouba vigye egy 4-5 éves szerződéssel, írja még a Le Parisien. 
 
Múlt hónapban egy spanyol TV műsor is azt jelentette, hogy Griezmann képviselői megkeresték a Barcelonát, hogy érdekelné a játékost a Camp Nouba szerződés.
 
A Bajnokok Ligájából való sokkoló kiesésüket követően, a Barcelona komolyan elkezdett azon dolgozni, hogy a csapat minden részét a legjobb játékosok egyikével erősítse meg. Ehhez pedig sok játékostól hajlandóak megszabadulni is.

Rengeteg játékost kitenne a Barca

A BL bukás után komolyan átszabnák a csapatot.

 
Mivel a középpályára korábban már meg is szerezték Frenkie De Jongot az Ajaxtól, így máris azon dolgoznak, hogy Greizmann és De Jong csapattársa, Matthijs de Ligt is a csapathoz érkezzen.
 
Igaz míg De Ligt feltétel nélkül tártkarokkal fogadják majd a rajongók, Griezmannról ez közel sem mondható el, miután tavaly visszautasította a csapatot.
 
Márciusban két szavazáson (a Sport és a Mundo indította őket) is túlnyomó többségben voltak azok, akik nem látnák szívesen a franciát a katalánoknál. Pár héttel ezt követően pedig Griezmannt komolyan támadták a Camp Nouban a Barca-Atléti meccs alatt, ahol a hazaiak folyamatosan kifütyülték, és a “Griezmann, te bar**m, takarodj a Camp Nouból” szavakat kántálták.
 
Fotó forrása: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

 

Videók