"Arthur viselkedése elfogadhatatlan"

A Barcelona és a brazil játékos kapcsolata megromlott.


Josep Maria Bartomeu a Barcelona elnöke megerősítette, hogy következményei lesznek annak, ahogy Arthur Melo elfogadhatatlanul viselkedik a jelenlegi klubjával, hiszen megtagadja a játékot és inkább Brazíliában az otthonában marad.

Mint ismert Arthur hamarosan csatlakozik a Juventus csapatához, míg Pjanic a Barcához és valószínűleg nem volt teljesen megfelelően kommunikálva ez az egész, hiszen Arthur úgy viselkedik mint egy durcás kisgyerek.

"Meg akartuk újítani Arthur szerződését, de a gazdasági helyzet közbeszólt. A Juventus kezdőként számít rá, és megháromszorozta a fizetését is, mivel Olaszországban a költségvetés nem esett annyira vissza" - mondta Bartomeu.


Fotó: Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images

Ennek ellenére Arthur továbbra is mérges a Barcelonára, és már a bajnokság befejezése előtt nem volt hajlandó a csapattal edzeni és pályára lépni sem. Ez a klub számára elfogadhatatlan, így lépéseket fognak tenni az ügyben.

"Megállapodásunk van vele, hogy a szezon végéig a mi labdarúgónk. Fontos játékos, aki sokat segíthetne a klubnak ez idő alatt is, de nem jelent meg. Ez elfogadhatatlan viselkedés. Elemeznünk kell a történteket, és meg kell próbálnunk megérteni az okokat. Megkérdezzük majd Arthurt, hogy mi ennek az oka, de minden bizonnyal ennek lesznek szankciói. Ha egy munkavállaló nem dolgozik, akkor nem kap fizetést. Ezenkívül tiszteletlen a csapattársaival és a klubbal szemben is."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Videók