„Amint lehetőségünk nyílik rá, szerződtetjük Benzemát”

A Lyon elnöke, ha tehetné, már ma visszavinné Karimot Franciaországba.


Az Olympique Lyonnál nevelkedő Karim Benzema mindig is nagyon szeretetteljes kapcsolatot ápolt korábbi klubjával és annak elnökével, Jean-Michel Aulas-szal.

Az OL főnöke biztosan nem gondolta volna, hogy 13 évvel azután, hogy Karim Benzemát eladta a Real Madridnak, a francia csatárnak ilyen fantasztikus karrierje lesz. A 34 éves Benzema élete formájában játszik, és még mindig nem mutatja a hanyatlás jeleit.

Jean-Michel Aulast az Europe 1 rádiónak adott interjújában ismét megkérdezték kedvencéről és annak lehetőségéről, hogy Karim Benzema visszatérhet szülővárosába. A Lyon elnöke álmodozik erről, de egyelőre nem akar optimista lenni.

„Kétségtelenül ő a legjobb játékos, akit itt edzettünk. Igaz, hogy a rendkívüli sikere között ellentét van, amihez szívünk és hovatartozásunk köt... de ezt mondjuk magunknak minden alkalommal, amikor még egy gólt szerez, hogy vissza fog ő még térni hozzánk. Nem látom még azt, hogy a Real elnöke, aki személyesen jött érte anno, elengedné Karimot. De az biztos, hogy amint lehetőségünk lesz visszahozni, akár játékosként, akár edzőként, lépni fogunk. Egy álom lenne” - zárta gondolatait Aulas Benzemáról, akinek a szerződése 2023-ban jár le.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók