„Amikor a Barcelonáról beszélnek, Leóról beszélnek”

Malcom elégedett a Barcelonában töltött teljesítményével.


Teljesítette az álmát Malcom azzal, hogy a múlt szezonban a Barcelona csapatában játszhatott. A brazil játékos 24 mérkőzésen 4 gólt szerzett – a leghíresebb találata a Real Madrid elleni Copa del Rey elődöntőjében volt -.

A 22 éves futballista azonban a bajnokságban mindössze 6 mérkőzésen kapott lehetőséget, miután 41 millió euró fejében érkezett a francia Bordeaux csapatától. Ezt követően tavaly nyáron úgy döntött, hogy Oroszországba a Zenithez szerződik.

Malcom: "Mondhatni jó feltételekkel távoztam a Barcelonától. Mindössze csak focizni szerettem volna, és ezt a Zenit biztosította nekem, ezért is döntöttem mellettük. Továbbra is szoktam beszélni Abidallal. A Zenitbe mentem, mert játszani akartam."

"Az egyetlen dolog, amire büszke vagyok, az az, hogy minden alkalommal, amikor lehetőségem volt, készen voltam a játékra, emiatt nem lehetett rám panasz. Amikor a pályán léptem, mindent megadtam a csapatnak. Kicsit több energiát adtam a játéknak. Valamennyire természetesen szomorúan hagytam el Barcelonát, de tudtam, hogy teljesítettem az álmomat. A Bajnokok Ligájában játszottam, az El Clasicon a Real Madrid ellen gólt szereztem. "

"Leo a legjobb játékos a világon. Hihetetlen dolgokat csinál, és sokat segít a Barcelonának. Ez az oka annak, hogy amikor a Barcelonáról beszélnek, Leóról beszélnek. Normális mindazok miatt, amit csinál."

Forrás: football-espana.net
Borítókép: Mike Kireev/NurPhoto via Getty Images

Videók