Amíg a Real Madrid gondolkodik, az Atlético Madrid levadászná

Dani Ceballos követheti Marcos Llorentét.


A Real Madridnál fennáll a veszélye annak, hogy elveszíti az egyik legimpozánsabb középpályását ebben a szezonban, aminek az Atlético Madrid lehet a haszonélvezője. Dani Ceballosnak a nyáron lejár a szerződése, és a városi rivális szívesen elcsábítaná őt.

A 26 éves játékosnak nem jósoltak nagy szerepet a Real Madrid idei szezonjában, de január és február folyamán kulcsfontosságúnak bizonyult, és helyenként jobban játszott, mint bármelyik poszton játszó társa. Ennek ellenére, mivel Aurelien Tchouameni sérülésből lábadozik, Luka Modric pedig visszanyerte a kondícióját, a lehetőségei ismét ritkábbak lettek.

Ceballosnak nyáron lejár a szerződése, és a Marca szerint az a prioritása, hogy a Real Madridnál maradjon, amit a klubnál is tudnak. Eddig elhárította a Premier League és a városi rivális Atlético Madrid érdeklődését. Mivel azonban a Real Madrid nem keresi, Ceballos kezd arra gondolni, hogy a jövője talán máshol van. Az Atleti kétszer is felvette a kapcsolatot a képviselőivel, hogy kifejezze érdeklődését.

A Real Madrid addig nem tesz lépést Ceballosért, amíg nem tisztázódik a sorsa a Bajnokok Ligájában, annak tudatában, hogy ez azzal járhat, hogy elveszítik Ceballost. Bár Ceballos inkább a Real Madridnál szeretne maradni, a kettőjük közötti megközelítésbeli különbség nem marad észrevétlen. Az Atleti valószínűleg több játékidőt és potenciálisan jobb szerződést kínál majd neki. A Real Madridnál ezzel szemben nem keltették azt a benyomást, hogy a jövőjük fontos részeként tekintenének rá.

Borítókép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Videók