Áll a bál a Barcánál! Már a tisztelet sincs meg a játékosok és az edzői stáb között - Videó

Valami nem stimmel a katalán klubnál.


Felerősödtek a Barcelona vezetőedzőjének menesztéséről szóló hírek, ugyanis már a játékosok sem ragaszkodnak Quique Setiénhez.

Mint arról beszámoltunk, hiába Lionel Messi 700. gólja, a Barcelona nem bírt az Atlético Madriddal kedd este a spanyol bajnokságban.

A mérkőzést három tizenegyesből szerzett találat és egy öngól színesítette, valamint Messi reakciója.

A rangadó döntetlennel zárult, amely egyik félnek sem igazán jó. A Barcának különösen nem, hiszen a Real négy pontosra növelheti elönyét a tabellán a katalánokkal szemben, ha csütörtök este legyőzi hazai pályán a Getafe együttesét.

Lassan tehát lemondhat a bajnoki álmokról a gránátvörös-kék csapat.

Azt egyelőre nem tudni, mi lesz Quique Setién sorsa…


(Kép: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Az viszont biztos, hogy egyre forróbb a kispad a tréner alatt. A 61 éves szakember januárban érkezett Ernesto Valverde helyére, vezette is a csapat az irányításával a spanyol bajnokságot, de a visszatérés után botladozni kezdett a Barca, és egyre aggasztóbb hírek érkeznek.

A játékosok egyre gyakrabban kérdőjelezik meg Setién döntéseit.

Felkerült a netre egy felvétel, amin a Barcelona ikonja, Lionel Messi hevesen gesztikulál és nagyon elégedetlen. 


Szemmel láthatóan valami nem stimmel a Barcánál, ugyanis nincs beszédesebb annál, mikor egy edző tanácsokat próbál adni játékosainak, akik viszont még csak nem is figyelnek rá.

Nemcsak Messi, hanem a horvát középpályás, Ivan Rakitic is kiakadt, misem bizonyítja ezt jobban, hogy elhajítja a dobozos palackot.

 


 

 


(Kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A felvétel remekül alátámasztja, hogy a fejét vakaró Setién, valamint az argentin sztárnak magyarázó segédedzője, Eder Sarabia nem képes kivívni a játékosok, különösen Lionel Messi tiszteletét.

A spanyol edző napjai meg vannak számlálva a klubnál?

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók