A Toulouse elnöke támadja a Barcát

Nem tetszett neki a Todibo transzfer.


Olivier Sadannak, a Toulouse elnökének nagyon nem tetszett a Barcelona magatartása, amikor leigazolták fiatal tehetségüket Jean-Clair Todibot.

 
Kedden a katalánok bejelentették, hogy megszerezték a tinédzser védő aláírását, mely szerint nyáron ingyen vált csapatot, ugyanis jelenlegi együttesénél lejár a szerződése.  Sadran szerint viszont sem a játékos, sem a spanyol klub nem ön ki végül jól a szituációból.
 
– A játékos rossz tanácsokat kapott, és a Barcelona sem csinálta jól, – nyilatkozta az elnök a L'Equipe-nek.
 
Tény, hogy a Toulouse elnöke állította, hogy csak a médiából tudta meg, hogy Todibo és a  Barcelona megegyezett. Sadrana szerint a játékos hibát követett el azzal, hogy elkötelezte magát egy óriás klubhoz, mielőtt egy kis felnőtt tapasztatalatot szerzett volna, míg a katalánoknak is odaszúrt az ügy lebonyolítása miatt.
 
– Arrogánsak voltak az ügy során, ez egy nagy klubtól nem igazán elfogadható viselkedés, habár jogilag meg volt a lehetőségük, hogy így cselekedjenek, –  mondta. – Todibo nagyon tehetséges, de szinte semmi tapasztalata.
 
A L'Equipe úgy tudja, a játékos gyermekkori álma volt, hogy egyszer a Barcelonában focizzon, ezért is utasította vissza az ajánlatokat a Juventustól, Intertől, Napolitól és a Lyontól is.
 
Todibo leggyakrabban belső védőt játszik, mindemellett szívesebben lép pályára középpályásként. Az újság azt is megtudta, hogy Todibot végleg meggyőzék, a katalánok megígérték, mindkét szerepkörben lesz esélye bizonyítani.

Videók