A Tottenham húzhatja keresztbe az Atlético tervét

Nem lesz egyszerű újra építeniük a csapatot.


Az Atlético Madrid továbbra is vizsgálja az átigazolási piacit, hogy megerősítsék, újraépítsék a csapatot az új szezon előtt. Mivel meglehetősen sok meghatározó játékos távozik tőlük, nagy szükségük van az erősítésre. Antoine Griezmann, Diego Godín, Juanfran, Lucas és valószínűleg Filipe Luis és Rodrigo sem áll majd jövőre rendelkezésre.
 
Magasan Diego Simeone kívánság listájának tetején áll a Betis támadó középpályása, Giovani Lo Celso, a LaLiga előző szezonjának egyik kellemes meglepetése. A 23 éves játékos kölcsönbe érkezett a PSG-től egy évvel korábban, majd 16 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve. Jó játéka miatt a Betis áprilisban érvényesítette is átigazolási opcióját, és 22 millió euróért megvette a játékost. Az Estadio Deportivo szerint pedig az Atlético most beszállt a játékosért folyó csatába a Tottenham mellé. A sevillai napilap tudomására jutott, hogy a Betis már gondolkozik egy ajánlaton, amit három hete kapott a fővárosiaktól. Beleértve teljesítmény alapú bónuszokat, az Atlético ajánlata 55 milliót érhet. De még ez sem lesz biztosan elég ahhoz, hogy meggyőzze a Betist, hogy megváljon az argentintól, akinek a kivásárlási árát 100 millióban határozták meg.
 
Atlético még mindig reménykedik, hogy meg tudják előzni Európa számos top klubját, hogy megszerezzék João Félix aláírását is. A Benfica támadójának értékét 120 millióra becsülik, és több óriás klub is meg akarja szerezni a jövőre tekintettel, többek között a Manchester City és a Liverpool is. João Félix jól tudna együtt játszani Lo Celsoval, mivel az argentin kicsit mélyebben szerepel, és még hátrébb rendelhető, a pálya közepére.
 
Fotó forrása: Alexis Lloret/Getty Images

Videók