A szurkolók nem kérnek Casillasból, Navast akarják a kapuba

A Real Madrid az utóbbi hetekben pocsék formát mutat, amiért a szurkolók egy része Iker Casillast hibáztatja, és Keylor Navasnak szavaznának bizalmat.


A madridiak kapitánya, Iker Casillas vállára hatalmas nyomás nehezedik, miután a Schalke elleni nyolcaddöntő visszavágóján ismét döntő hibákat vétett, amely után számos szurkoló, valamint a spanyol média is Keylor Navasnak adná meg a lehetőséget a bizonyításra.

Casillas a BL-mérkőzésen a négy kapott gólból legalább kettőnél hibázott, de szerencséjére a Real így is továbbjutott a Schalke ellen. A spanyol hálóőrt már a néhány héttel ezelőtti, Atlético elleni városi derbin is megtalálták a szurkolók a gyenge teljesítménye miatt.

A 33 éves kapust a saját szurkoló szidják, de szerinte a közönségnek joga van kifejeznie a nemtetszését is.

"A Bernabéu közönségének jogában áll kifejezni a dühét a játékosokkal szemben. Ha valaki úgy gondolja, hogy Iker a hibás, és ezt szidalmazással akarják a tudtomra hozni, akkor inkább szidjanak engem, mint más játékosokat." - nyilatkozta Casillas.

Közben a Real kispadján ott vár a lehetőségre a tavalyi világbajnokságon nagyszerűen védő Keylor Navas, aki hétvégén éppen a volt csapata, a Levante ellen térhet vissza a kapuba.

"A helyzetem egy kicsit bonyolult, de harcolni fogok, hogy még sok évig ennél a klubnál maradhassak." - mondta a Costa Rica-i kapus.

Carlo Ancelotti még nem döntötte el, ki fog kezdeni a vasárnapi mérkőzésen, de egyes információk szerint meg fogja kapni a lehetőséget Navas.

Videók