A szezon elején még a fejét követelték, már hosszabbítanának vele

Diego Simeone új szerződést írhat alá.


A szezon elején az Atlético Madrid helye a La Liga legjobb négy csapata között veszélyben forgott, miután a szezon első fele csalódást keltő volt.

A világbajnokság után azonban kivételes teljesítményt nyújtottak, és most a harmadik helyen állnak, közvetlenül a Real Madrid mögött, miután egy meccsel kevesebbet játszottak, mint városi riválisuk. Diego Simeone óriási elismerést érdemel a fordulatért, és bizonyította, hogy miért ő az Atlético egyik valaha volt legnagyobb menedzsere, bár komoly esély van arra, hogy már nem sokáig marad a klubnál.

Korábban egyre többször merültek fel olyan találgatások, hogy Simeone nem hosszabbítja meg a következő szezon végén lejáró szerződését. Most azonban új szerződést írhat alá, és a Diario AS értesülései szerint Simeone a szezon végén találkozik Andrea Bertával, Enrique Cerezóval és Miguel Angel Gil Marinnal (az Atlético vezetőségével), ahol várhatóan egy új szerződésről tárgyalnak majd.

Ha Simeone-t meg akarják győzni a folytatásról, úgy tűnik, hogy az átigazolási piacon kell támogatni őt. Fontos erősítéseket szeretne a csapatban, és végső soron, szeretné az Atlético Madridot ismét bajnoki esélyes csapattá emelni.

Borítókép: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Videók