„A Real Madridnál néha teljesen részegen mentem edzésre”

Cicinho komoly problémákkal küzdött. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


A brazil védő bevallotta, hogy nagyon kemény időszakon ment keresztül, amikor a 2000-es években a Real Madridban játszott.

Cicinho 2006-ban szerződött a Real Madridhoz, és csak másfél szezont töltött a klubnál. Az egykori brazil játékos az EPTV Ressaca című műsorának legújabb epizódjában bevallotta alkoholproblémáit.

„Ha azt kérdezik tőlem, hogy voltam-e részeg, miközben a Real Madriddal edzettem, igen. Rengeteg kávét ittam, hogy elfedjem a leheletem, és sok parfümöt fújtam magamra. A munkámban, profi labdarúgóként könnyű volt. ... még csak italra sem kellett pénzt költenem, az emberek szívesen vettek nekem italt az éttermekben.”


Fotó: Angel Martinez/Real Madrid a Getty Images

A brazil elmagyarázta, hogyan kezdődtek az alkohollal kapcsolatos problémái.

„13 éves koromban próbáltam ki először az alkoholt, és soha nem hagytam abba utána. Vidéken éltem, hétvégenként barátokkal találkoztunk, szórakoztunk. Megkértem a felnőtteket, hogy menjenek be vásárolni nekünk, és a szüleim és a rendőrség háta mögött ittam” - mondta Cicinho, aki mára teljesen kigyógyult alkoholizmusából, és megosztotta tapasztalatait, hogy segítsen azoknak, akiknek hasonló problémái vannak.

„Az alkoholistákat olyan emberek veszik körül, akik szeretik ezt az éltmódot, és azok, akik tényleg szeretnek téged, távol kerülnek tőled. Amikor a falnak szorítanak és azt mondják neked, hogy ez így nem ok, nem akarsz rájuk figyelni.”

Borítókép és fotók: Denis Doyle/Getty Images

Videók