A Real Madridnak több opciója is van a csatárposztra

A "vészmegoldás" az Ágyúsoktól érkezhet.


Brit sajtóhírek szerint a Real Madridnak több terve is van arra az esetre, ha nyáron nem tudná megszerezni Erling Haalandot, a Borussia Dortmund 19 éves norvég labdarúgóját.

A BBC beszámolója szerint a királyi gárda másik kiszemeltje Sadio Mané, a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool szenegáli támadója, míg a "vészmegoldás" Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal gaboni csatára lehet.

A brit média szerint utóbbival már fel is vette a kapcsolatot Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, és jelezte neki, hogy szerepel a klub terveiben. Mindez nehezíti az Arsenal helyzetét, amely szeretné meghosszabbítani Aubameyang jövő nyáron lejáró szerződését, ugyanis ha ez nem sikerül, akkor idő előtt vélhetően áron alul kell eladnia a játékost.

Borítókép: PIUS UTOMI EKPEI/AFP via Getty Images

Sport365.hu - A Real Madrid is rámozdulna Manéra

A szenegáli támadó 2016-ban a Southamptontól érkezett a Liverpool csapatához, ahol azóta is alapembernek számít Jürgen Klopp keretében. 2017 augusztusában elnyerte a Premier League hónap játékosa díjat, majd ugyanebben az évben a Liverpoolnál a szezőn játékosa lett. Tavaly pedig megválasztották Afrika legjobb játékosának is.

Videók