„A Real Madrid ezen a nyáron nem áll meg Mbappé leigazolásával”

Haalandot is akarja a Real Madrid.


A nyári átigazolási időszak lesz az utolsó, amely elválasztja Florentino Perezt új Santiago Bernabeu beiktatásától. Várhatóan nagyot fog szólni.

A Real Madrid a nyáron szeretné szerződtetni Kylian Mbappét, és a szerződése szinte már készen áll. Mindenesetre ezt az átigazolási szakértő, Gianluigi Di Marzio is megerősítette a Wettfreunde-nak adott interjújában. A francia támadó már meghozta a döntését, és egy hihetetlen nagy fordulatra lenne szükség ahhoz, hogy ez a transzfer idén nyáron ne valósuljon meg.

„Igen, azt hiszem, Mbappé a Real Madridhoz fog igazolni. Már meghozta a döntését, és ez nem pénzkérdés. Ez egy új kihívás számára, amit nagyon szeretne. A klub minden bizonnyal megpróbálkozik Haaland leigazolásával is Mbappé mellett. Megpróbálják, de nem tudom, sikerül-e nekik. Haalandnak sok választási lehetősége van. A Real Madrid egy új korszakot akar kezdeni, és Camavinga volt az első lépés.”

Végül megerősítette azokat a friss híreket, amelyek szerint Antonio Rudiger már nem szerepel a Real Madrid kívánságlistáján.

„A Juventusszal, a Manchester Cityvel, a Tottehammel és a Paris Saint-Germainnel tárgyal. E négy klub egyikéhez fog csatlakozni” - mondta az olasz átigazolási szakértő.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók