A Real Madrid elnökének csípős válasza Ronaldo visszatérésére - videó

Ebből valószínű nem lesz visszatérés.


Florentino Pérez ismét népszerű lett a közösségi oldalakon, miután a klub egyik szurkolója arra kérte, hogy szerződtesse ismét Cristiano Ronaldót, amire jött is a válasz.

Cristiano Ronaldo valószínűleg már bánja, hogy 2018-ban elhagyta a Real Madridot, minden bizonnyal nem zárkózna el egy visszatéréstől, csakhogy a madridi klub már nélküle tervez, és sikeresek. A Szuperkupa győzelem után egy szurkoló összefutott a klub elnökével a szállodában, és megkérte, szerződtesse újra a portugált. A kapott válasz nem is lehetne egyértelműbb.

„Újra igazoljam le, 38 évesen?”

A Tik Tokon közzétett videón hallani lehet a szurkolókat, amint azt mondják, hogy igazolja le "Cristiano, El Bicho"-t, ami CR7 madridi beceneve. Ekkor láthatjuk, hogy a Real Madrid elnöke meglepetten megfordul, és arra kéri a fiatalokat, hogy erősítsék meg őt, jól hallotta-e. – „Újra igazoljam le? 38 évesen” – Majd csendesen tovább sétált.

Pérez világosan kifejtette, hogy nem terveznek új csatár igazolását. Cristianóval a történet 2018-ban véget ért, és a klub soha nem gondolt arra, hogy új fejezetet írjon vele.

Borítókép és fotók: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók