A Real Madrid állítólag „nem lepődött meg” Sergio Ramos problémáin

A spanyol klub már valamit sejtett. TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


Sergio Ramos párizsi kalandja jelenleg nem megy túl jól. Még mindig sérült, és egyetlen mérkőzést sem játszott a Paris Saint-Germain színeiben.

A Sergio Ramos -ügy Franciaországban különösen aggasztó. Milyen állapotban engedte el a Real Madrid korábbi kapitányát? Néhány hónappal azután, hogy távozott a spanyol klubtól egy nagyon hosszú és fájdalmas szappanopera után, kezdik az emberek megérteni, a Real Madrid miért nem akart két évre hosszabbítani a spanyol legendájával. Sergio Ramos még mindig nem debütált új klubjában. Ezen a hétvégén még nem játszik, és valószínűleg a jövő héten sem, de talán már egyre közelebb a visszatérése.

A téma tisztázása érdekében az After Foot Fred Hermelhez fordult.

„Tudta a Real Madrid? Ez nem hivatalos, de a klubon belül azt mondják, hogy a térde sokkal rosszabb állapotban van, mint gondoltuk. A Real Madridban mozgó embereket azt mondták, hogy a porc és az egész térd elég rossz állapotban van, és már nem lesz soha teljesen ugyanaz a játékos, mint előtte. Egy ilyen sérülés, minden játékos esetében kockázatos. Attól a pillanattól kezdve, hogy egy térd megsérül, már nincs többé ugyanaz a magabiztosság, ugyanaz a kitámasztás, mint előtte és ez további sérüléseket okoz más részeken.”

Emellett Hermel elmondta, meglepődött, hogy a PSG nem látott semmit az orvosi vizsgálata során, főleg, hogy a párizsi klub akkor még úgy jelentette be, hogy lélegzetelállító formában van Ramos.

„Ami meglep, az az, hogy nagyon alapos orvosi vizsgálaton esett át a PSG-nél, és semmit nem láttak. Ha érkezik egy ilyen idős játékos a klubhoz, főleg, aki előtte sérült volt, azt úgy gondolom, hogy a PSG kellően felmér.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók