A Real legendája szerint Di Maríát sokkal nehezebb lesz pótolni, mint Alonsót

Hugo Sánchez, a Real Madrid csatárlegendája érti, hogy a Real Madrid miért adta el Ángel di Maríát és Xabi Alonsót, noha a szavai alapján nem feltétlenül ért egyet előbbi elengedésével.
"Nagyon nehéz kívülről megmondani, hogy Di María és Alonso távozása hogyan zajlódott le a klubon belül. Edzők, vezetők és más szereplők különböző módon közelíthetik meg a dolgot"
- így az 56 esztendős mexikói az AS-nek.

"Ha a pénzügyi téren nincs meg az egyensúly, akkor nagyon nehéz költeni, költeni és költeni. Ahhoz, hogy költs, el is kell adnod. Ez egy matematikai játék, és minden a vezetőségen múlik."

"Azt hiszem, hogy Ancelotti (Carlo, a királyiak vezetőedzője - a szerk.) azt szerette volna, hogy Di María és Xabi Alonso maradjon. Di María távozása a jelentősebb, ugyanis vannak játékosok, akik képesek pótolni Xabit. Di María egyike a világ legjobb labdarúgóinak, és sokat segített a Madridnak, ugyanakkor pénzügyileg is rendben kell lenni. Nem tudom, igaz-e az, hogy azért távozott, mert nem értékelték, de én szeretem a jó focit, ő pedig ott van a legjobbak között."

A Real Di Maríát a Manchester Unitednek, Alonsót a Bayern Münchennek adta el.

Videók