A Real kapusa a klub háta mögött egyezett meg új csapatával

Érdekesen választott.


A costa rica-i válogatott, Keylor Navas megegyezett a PSG-vel a Real Madrid háta mögött. Az 'ABC', információi szerint a hálóőr egy 3 éves szerződést ír alá, mellyel idényenként 7 milliót keres majd, ami 2 millióval több, mint jelenlegi csapatánál. Keylor válthatja a csapattól egy év után távozó legendát, Gianluigi Buffont.
 
Annak szinte tökéletes ellentéteként, hogy a Real azonnal igyekszik minden felmerülő pletykát cáfolni, ami PSG játékossal kapcsolatban merül fel – Neymar, Mbappé – a francia óriás ezt most mind a királyiak háta mögött intézte.
 
Viszont ez nem jelenthet túl nagy problémát, hiszen a Madrid boldog, hogy Keylor új csapatot talált magának, mivel elégedetlen volt, hogy csak második számú hálóőr lehet Thibaut Courtois mögött. A Madrid pedig reméli, legalább 20 milliót kereshet az eladásával. 
 
A Benfica szintén érdeklődött Keylorért, és az ősi rivális második számú kapusáért, Cillessenért is, de úgy tűnik, Navas inkább a PSG-t választja, ami abból a szempontból érdekes, hogy ott is csak második számú kapus lehet.
 
Fotó forrása: TF-Images/Getty Images

 

Videók