A Real kapitánya keményen beolvasott az elnöknek

Váratlan kijelentést tett a hátvéd.


A Real Madrid kiesése a Bajnokok Ligájából hatalmas vitához vezetett az öltözőben a klub elnöke, Florentino Pérez és kapitánya, Sergio Ramos között, aki szándékosan szerzett sárga miatt volt kénytelen kihagynia meccset.

Florentino megvárta a meccs után a játékosokat, és szidta a játékosok meccs közben tanusított hozzáállását. Ezt perceken keresztül folytatta az elnök, támadta a játékosokat az elhivatottság hiánya miatt, és eljutott addig, hogy szégyenletesként aposztrofálja őket, teljesítményüket.
 
Ezen a ponton telt be Ramosnál a pohár, és válaszolt, megvádolva Pérezt és a vezetőséget rossz tervezéssel, és őket okolta a katasztrofális szezon miatt. "Fizess ki, és megyek is" mondta a kapitány a vita hevében. Ezt követően az elnökre nézve folytatta Ramos: "Mindent beleadtam, a belemet kidolgoztam a címerért, ezért a klubért, még érted is". A teljes csapat szemtanúja volt a vitának.
 
Ezt követően az elnök és a vezetőség összeültek a Bernabéuban megbeszélni a lehetőségeket, köztük azonnal kirúgni Santiago Solarit, és visszahozni Mourinhot, aki jól tudott, rettentő rossz viszonyt ápolt Ramos-szal. Rengeteg különböző tervet vázoltak fel, döntés még nem született, de a következő órákban minden eldölhet. Minderről az AS számolt be információi alapján.
 
Illusztráció forrása: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images
 

Videók