A Real is bejelentkezett az Ajax kapitányáért

Az utolsó pillanatban előznének.


Az Ajax kapitánya és sztár védője, Matthijs de Ligt több óriás csapat célkeresztjébe került remek szezonjával. Az FC Barcelona, a PSG és a Juventus halad az élen megszerzéséért, bár ahogy mi is megírtuk, egyes források szerint már a katalánokat visszautasította a holland tehetség. 
 
Most a Radio Monte Carlo Sports jelentette, hogy a Real Madrid is csatlakozott az eláírásáért folyó küzdelmekhez. A Madrid, miután beszélt Mino Raiolával Paul Pogbáért, úgy döntött, hogy lépéseket tesz a fiatal hátvédért, mivel megtudták, még mindig bizonytalan abban, kit válasszon.
 
Ugyan ez a forrás állítja, a Madrid üzent de Ligtnek, hogy érdekelné-e a Real a játékost. A Real Madridnál úgy hiszik, csak egyre kiélezettebb lesz a küzdelem de Ligt kegyeiért. De most még minden fél előtt nyitva a kapu egészen addig, amíg vissza nem tér nyaralásáról a játékos.
 
A PSG rendkívüli módon szeretné megszerezni a hollandot, míg a Barcelona egyesíteni szeretné legjobb barátjával, de Jonggal a Camp Nouban. A Juventus szintén futja a köröket, de még nem sikerült megegyezniük Raiolával.
 
Fotó forrása: Filipe Amorim/NurPhoto via Getty Images

Videók