A PSG szuperszerződést ajánlott Viniciusnak

A franciák nem szeretnék, ha a Real Madrid brazil sztárja hosszabbítana. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


A Paris Saint-Germain azt tanácsolta Vinicius Juniornak, hogy ne hosszabbítsa meg szerződését a Real Madriddal, és szezononként 40 millió eurós szerződést ajánlottak neki, hogy csatlakozzon a Ligue 1-hez, miután jelenlegi szerződése lejár.

A fent említett össze 12-szer magasabb, mint a jelenlegi fizetése, és négyszerese annak, amit keresni fog, amikor meghosszabbítja szerződését a Real Madriddal. Florentino Perez, a Real Madrid elnöke az El Chiringuito című spanyol tévéműsorban elárulta, hogy Vinicius több ajánlatot is kapott, de a brazil mindenáron maradni szeretne.


Fotó: John Berry/Getty Images

A PSG mindent megtett, hogy megbeszéljen egy találkozót Viniciusszal, de ez nem történt meg. Annak ellenére, hogy tiszteli klubját, és hálás volt a PSG érdeklődéséért, Vinicius nem gondolkodik a távozáson. Vinicius mindig azt ismételgette ügynökeinek, még akkor is, amikor visszaesett a teljesítménye, hogy nem hajlandó meghallgatni egyetlen ajánlatot sem. A Liverpool, a Chelsea és a Manchester United is bekopogott hozzá, de mindannyian ugyanazt a nemleges választ kapták.

Borítókép és fotók: Shaun Botterill/Getty Images

Videók