A PSG játékost akar cserélni a Barcával

Meglepő üzlet lenne. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Lionel Messi azt szeretné, ha a Paris Saint-Germain szerződtetné Sergio Aguerót. Az információk szerint most készek felajánlani a Barcelonának csatárukat, Mauro Icardit, aki körül ismét áll a bál.

A Barcelona a szezon előtt szerződtette a 33 éves Sergio Aguerót a Manchester Citytől. Akkor úgy tűnt, végre együtt játszhat a két jó barát, Messi és Aguero. A Barcelona azonban nem tudta megtartani Messit a La Liga fizetési plafonja és a pénzügyi gondjaik miatt. Aguero ezt követően kijelentette, hogy barátja távozása semmit sem változtat a helyzetén, ki szeretné tölteni a szerződését a Barcelonánál.

Az El Nacional azonban azt írja, hogy Messi, aki nem igazán alkalmazkodott még az új környezetéhez, szeretné, ha a PSG januárban leigazolná Aguerót. A jelentések szerint a PSG ezen a télen készen áll arra, hogy felajánlja csatárát, a 28 éves Mauro Icardit Agueroért cserébe.

Icardi iránt számos nagy csapat érdeklődik, mivel nem kap elég játéklehetőséget Párizsban, és nincs jó kapcsolata Messivel. A Barcelonát azonban nem érdekli egy ilyen csereügylet, de tisztában vannak vele, hogy Aguero a szezon után távozni szeretne, ha addig nem javul a kialakult helyzet a klubnál.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Sergio Aguero/Facebook

Videók