A kiesőtől szerezne helyettest Jordi Albának a Barca

Nem ők az egyetlen kérők.


Álex Moreno, a kiesett Rayo Vallecano ball bekkje, már kapott egy ajánlatot a Real Betistől, és a Barcelona is érdeklődik utána. A bajnokonak azért lenne nagy szüksége egy balhátvédre, mert jelenleg nincs valós alternatívája Jordi Albának a csapatnál, ha ő valamiért nem állna rendelkezésre. 
 
A Barcelonánál Marc Cucurella is képben van, aki az Eibarhoz távozott, és jól játszott a szezonban, de nem biztosak ebben a lehetőségben.
 
Álex Moreno a Barcelonánál nevelkedett, mielőtt végig járta volna a szamárlétrát Llagostera, a Mallorca B, a Rayo és az Elche csapatánál. A Rayo rossz védelmi eredményei és kiesése ellenére, Moreno teljesítménye több klub érdeklődését is felkeltette. A játékosnak 2021-ig szól a szerződése, de a Barca érdeklődése elbizonytalaníthatja a folytatásban, főleg, hogy több szállal is a katalánokhoz kötődik. 
 
A Rayo kiesése miatt valószínűleg hamar döntés születik jövőjéről és a Real Betis, mely már szintén nyugodtan tervezheti a jövőt, szeretné mihamarabb lezárni az ügyletet. A Barcelonánál is hasonló a helyzet, hiszen már csak a kupadöntőre kell figyelniük az újabb csúfos BL búcsút követően.
Fotó forrása: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók