A katalánok de Ligtet akarják. Minden Umtitin és Coutinhon múlik?

Valakinek mennie kell, ha jön a holland.


A legfrissebb pletykák szerint a Barcelona már januárban szeretné leigazolni Matthijs de Ligttet, ez azonban attól függ, hogy sikerül-e eladniuk Samuel Umtitit és Philippe Coutinhot.

A közelmúltban Mino Raiola kijelentette, hogy a 22 éves középpályás úgy érzi, kész elhagyni az olasz Juventust . Az ügynök kijelentése alaposan felbosszantotta a Juventus edzőjét, Massimiliano Allegrit. Most azonban folytatódnak a találgatások a játékos jövőjéről.

Gerard Romero spanyol újságíró szerint, aki jó rálátással rendelkezik a Barcelonában történő változásokról, De Ligt ne Katalóniába költözése ismét relevánssá vált.

A Barcelona már januárban szeretné a holland válogatott játékost, de a lehetséges megállapodás attól függ, hogy Samuel Umtiti és Philippe Coutinho elhagyja-e a klubot.

A Barcelona egyrészt szeretne megszabadulni a duó magas fizetésétől, másrészt arra is számít, hogy tisztességes átigazolási díjat kap Coutinhóért.

Umtitit az utóbbi időben főleg a Benficával hozták kapcsolatba, míg Coutinhót olyan klubokkal boronálták össze, mint az Everton, a Newcastle és az Arsenal.

Forrás: fotbolltransfers.com

Borítókép: Facebook.com/Juventus

Videók