A Barcelona újabb rohamra készül Coutinhóért, de van egy kis gond

Ha össze is jön az átigazolás, egy dolgon már nem tudnak változtatni.


A nyár egyik leghosszabban elhúzódó átigazolási szappanoperája Philippe Coutinhoé volt. A játékost akarta a Barcelona, ő ment is volna, de a Liverpool nem engedte el, hiszen érvényes szerződése van. Az angolok szívét a katalánok 125 millió eurós ajánlata sem lágyította meg, így a brazil maradt.

De kérdés, meddig? A Barca ugyanis nem mondott le róla, és bízik benne, még a téli átigazolási szezonban megszerezheti a középpályást.

A Mundo Deportivo című spanyol lap azt állítja, a 25 éves játékos továbbra is kapcsolatban áll a barcelonai vezetőkkel és játékosokkal, és nem tett le róla, hogy még szerződése lejárta előtt a katalán fővárosba igazoljon. A transzfer kulcsa az lehet, sikerül-e az angoloknak megfelelő helyettest találni, illetve hajlandó-e a Barcelona feljebb vinni az árat, a Vörösök ugyanis 200 millió euró körül szeretnének kapni érte.

A katalánoknak egy kellemetlenséggel biztosan szembe kell nézniük, ha a télen szerzik meg Coutinhót. Mivel a Liverpool tagjaként pályára lépett a Bajnokok Ligája 2017/2018-as szezonjában, gránátvörös-kékben már nem teheti ezt meg.

Videók