A Barcelona megállapodott Lautaro Martínezzel

Úgy tűnik, az argentin támadó a katalánoknál folytatja.


Az FC Barcelona megállapodott Lautaro Martínezzel arról, hogy az Internazionale argentin labdarúgója csatára a spanyol bajnoknál folytatja pályafutását.

A futballszerződésekre szakosodott spanyol fichajes.com portál úgy tudja, hogy az egyezség nyomán a 22 esztendős válogatott játékos öt szezonra, évi 12 millió euró fejében költözik át Milánóból a katalán fővárosba. Bár több európai elitklub is kivetette rá hálóját, ő következetesen azt hirdette, hogy honfitársával, a Barcelonát irányító Lionel Messivel akar egy csapatban játszani.

A mostani különmegállapodás után már "csak" a két klubnak kell megegyeznie Martínez árában.

A háttérben zajló alku legutóbb ott tartott, hogy az Inter ragaszkodik a 111 millió eurós kivásárlási összeghez, míg a Barca 80-at adna a támadóért, akinek érvényes kontraktusa 2023-ig szól az olaszoknál.

Keddi sajtóinformáció szerint viszont a katalán klub emelte a tétet, s 90 millió mellett egy játékost is adna Martínezért cserébe.

A csatár a szezon felfüggesztéséig 31 mérkőzésen lépett pályára az Interben, és 16-szor volt eredményes. Az argentin nemzeti együttesben eddig 17 alkalommal jutott szóhoz, és kilenc gólt szerzett. 

Sport365.hu - A katalánok 60 millió eurót és 2 játékost adnának Lautaro Martínezért

Az FC Barcelona és az Internazionale közel jutott a megegyezéshez az olasz futballcsapatban játszó Lautaro Martínez átigazolása ügyében - írta kedden a katalán Sport.es. A sportlap szerint a spanyol bajnoki címvédő 60 millió eurót, továbbá két játékost ajánlott a milánóiaknak cserében a 22 éves argentin támadóért.Borítókép: Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images

Videók