A Barcelona elnökének álmai aláírása: Cristiano Ronaldo

Joan Laporta egy csapatban szeretné látni Lionel Messivel a portugál sztárt.


Cristiano Ronaldo lehet a nyár leghihetetlenebb átigazolásának témája, hiszen Joan Laporta, a Barcelona elnöke állítólag le akarja igazolni a szupersztárt, hogy egy csapatban játsszon Lionel Messivel.

Ronaldo jövője a Juventusban kérdésessé vált, még akkor is, ha az olaszok a szezon utolsó napján kvalifikálták magukat a Bajnokok Ligájába. A ötszörös Aranylabdát már szóba hozták a Manchester Uniteddel, és az első klubjával, a portugál Sporting csapatával is. A Real Madrid minden idők legjobb góllövőjét azonban egy eddig lehetetlen lépésre szeretné rábeszélni Laporta.


Fotó: Power Sport Images/David Ramos/Getty Images

Az AS értesülései szerint a Barcelona elnöke, valóra akarja váltani azt az álmot, hogy Ronaldo és Messi egy csapatban játsszon. Az üzlet megkötése érdekében a Barca főnöke hajlandó cserébe felajánlani Antoine Griezmannt, Philippe Coutinhót és Sergi Robertót. Ne menjünk el amellett sem, hogy Messi szerződése a hónap végén lejár, és még nem írt alá új szerződést.

Ronaldo szerződtetése viszont nem lesz olcsó, a 36 éves férfi sokkal többet keres, mint bárki más a Serie A-ban. Ha Griezmann és Coutinho Torinóba költözne, az nagyban segítene a Barcának, hogy megengedjék maguknak a portugál csatár bérét.


Fotó: David Ramos/Getty Images

Ezt a hírt szigorúan kezeljük egy felvetésnek, hiszen ennek az üzletnek a létrejöttére nem sokan fogadnának.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók