Szerkesztő: Kvanduk Bence | Marca
2019. 02. 06. 16:21

Neymar esetleges visszatéréséről is beszélt.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu örömmel üdvözölné Iscot a Camp Nouban, ha el akarná hagyni a Real Madridot.

 
A korábbi Malaga játékos perifériára került a Santiago Bernabeuban, és nyáron valószínűleg távoznia kell majd, amire a katalánok is figyelnek.
 
- Ha az edzőink kérnek egy játékost, és ők el akarják hagyni a Madridot természetesen leigazolnánk, - idézi Bartomeu szavait a COPE. – Még nem történt ilyen, mióta itt vagyok, de nincs semmiféle megnemtámadási megállapodás köztünk, és mindkét csapat a lehető legjobb akar lenni. Beszélünk majd a Madriddal Iscoról.
 
Lionel Messi szereplése továbbra is bizonytalan, és az elnök beismerte, nem ismeri a pontos állapotát jelenleg.
 
- Ezt a kérdést az edzőnek kell feltenni, - mondta. – Nem tudom, hogy Leo játszani fog-e, és nem is kérdezem meg. Valverde szabadon dönthet arról, szerinte mi jó a csapatnak. Minden edzőnknek megvan ez a szabadsága. Nincs információm arról, játszani fog-e. 
 
Kérdések merültek fel Ernesto Valverde jövője kapcsán is, de Bartomeu biztos benne, hogy folytatja.
 
- Van szerződése a következő évre, boldog itt, és folytatni akarja, - mondta az elnök. – Azt akarom, hogy maradjon, akkor is ha idén semmit nem nyerünk. A Barcelona edzőjének lenni nagyon fárasztó, de jó helyen van, és tavaly még komolyabbnak láttam.
 
Annak ellenére, hogy Neymarról többször is azt mondták, vissza akar térni Katalóniába, az elnök cáfolta, hogy kaptak volna hívást a braziltól, hogy segítsenek elhagyni a PSG-t.
 
- Soha nem mondta nekem, hogy vissza akarna jönni mióta távozott. Sem ő, sem az apja nem hívott. Hoztunk egy döntést, és leigazoltuk [Philippe] Coutinhot és [Ousmane] Dembélét. Ők fiatalabbak, és nagyon boldogok vagyunk velük, - zárta szavait az elnök.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények