A madridiak legnagyobb klasszisa elárulta, melyik klubba vágyik

A francia játékos jövője régóta slágertéma a sajtóban.


Antoine Griezmannról gyakorlatilag naponta jelennek olyan információk, hogy melyik csapathoz igazol. Az Atlético Madrid francia klasszisa megelégelte a találgatásokat, és tiszta vizet öntött a pohárba - számol be az nso.hu.

Visszavonul a holland labdarúgás emblematikus alakja " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Dirk Kuyt pontot tett profi pályafutása végére. A 36 esztendős játékos 104 alkalommal húzhatta magára az oranje szerelését, ezzel a szereplési rangsor hatodik helyén áll. 2010-ben második, míg 2014-ben harmadik helyen végzett a világbajnokságon. A nemzeti együttesben 24 gólt termelt. Karrierje során többek között erősítette a Liverpoolt, a Fenerbachét, utolsó állomáshelye pedig a Feyenoord volt.

"Folytatom az Atléticónál, mert boldog vagyok. Szeretnék címeket nyerni, ez az, ami hiányzik. Nem egyéni elismerésekre vágyom, hanem hogy a csapattal sikeres legyek. Csak akkor hagynám el az Atléticót, ha Derrick Rose-szal játszhatnék együtt” - nyilatkozta Griezmann. A játékos nagyon kedveli az NBA-t, az említett Rose egyébként a tengerentúli kosárbajnokságban szereplő New York Knicks-ben pattogtat. 
 

Videók