25 év - Casillas sírva búcsúzott

Iker Casillas egyedül jelent meg a sajtótájékoztatón, sírva búcsúzott pályafutása eddigi egyetlen klubjától.


A kapus - akit a klub részéről senki nem kísért el a sajtótájékoztatóra - 25 év szolgálat után búcsúzott el a szurkolóktól. A Real egykori csapatkapitánya így szólt a szurkolókhoz:

"Azért jöttem ebbe a nagyszerű stadionba, hogy búcsúzzak tőletek, elsősorban a szurkolóktól. Ahogy azt már tudjátok, tegnap óta nem állok a Real Madrid alkalmazásában, a Portóban folytatom.
 
És most a madridistákhoz szeretnék szólni. Eljött ez a nagyon nehéz nap, amikor búcsút kell intenem ennek a klubnak, aminek mindent köszönhetek. Szinte tegnap volt, amikor kilenc évesen először felhúzhattam a Real-mezt, amiről mindig álmodoztam. Szerelem volt első látásra, remek nevelést kaptam emberileg és szakmailag is - mindig követtem a klub által meghatározott értékeket.
 
Szeretném megemlíteni a csapattársaimat is, akiknek köszönhetően olyan sok remek pillanatot élhettem át. És persze köszönet az edzőknek és a szakembereknek, mindenkitől tudtam valami újat tanulni.
 
Köszönöm a szüleimnek, hogy mindig velem voltak és a feleségemnek valamint a kisfiamnak. A szurkolóknak a szeretetükért, hogy a kapitányuk lehettem öt éven át, hogy annyi trófeát emelhettem a magasba. Remélem, nem csak úgy gondolnak rám, mit rossz vagy jó kapusra, hanem mint jó emberre. Ezerszer is köszönöm, soha nem feledlek titeket. Nem számít, merre megyek, mindig azt kiáltom majd, Hala Madrid!
 
Nem mondom mondom, hogy viszlát, de egy napon még ugyanitt találkozunk."
 
 

Videók