18 éves belga tini igazolhat Madridba

Az Atlético Madrid nem csak elveszti játékosait, de szerződtetni is próbál Mario Mandzukicon kívül mást is: a legújabb kiszemelt a PSV Eindhoven fiatal belga szélsője, Zakaria Bakkali.


A BL-döntős, spanyol bajnok madridiak eddig inkább gyengültek a nyáron, mintsem erősödtek, így nem meglepő, hogy a távozóikért kapott rengeteg pénzt szeretnék igazolásokra költeni. A legójabb kiszemelt mindössze 18 éves, és Hollandiában játszik.

A De Telegraaf ír arról, hogy PSV sokra taksált belga tinije, Zakaria Bakkali könnyen a spanyol élvonalban találhatja magát, ráadásul mindösszesen 2-3 millió eurót kellene kifizetnie érte a spanyoloknak, mivel a játékos szerződése jövő nyáron lejár jelenlegi csapatánál.

A 18 esztendős labdarúgó 2008-ban került a PSV akadémiájára, tavaly mutatkozott be az élvonalban, ahol augusztus 16-án minden idők legfiatalabb olyan játékosa lett, aki mesterhármast szerzett a holland első osztályban. A múlt szezonban ez a három gólja volt összesen, igaz, csak 16 meccsen vetették be. A belga válogatottban is bemutatkozhatott már, egyszer viselte a nemzeti csapat mezét a marokkói felmenőkkel rendelkező labdarúgó.

Videók