Fábregas beajánlotta Tchouamenit a Barcelonának, hiába…

Majd jött a Real Madrid.


A Barcelona komoly erősítéseket hajtott végre a nyári átigazolási időszakban, míg a Real Madrid igen visszafogott volt. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy a két üzlet, amit megkötöttek, megfontolt és előrelátó volt: Aurelien Tchouameni és Antonio Rüdiger.

Előbbinek Európa számos legjobb csapata udvarolt ezen a nyáron, de végül a Real Madrid nyert, és megszerezte őt. Nem mintha Tchouameninek szüksége nem lett volna sok kérője, ezt maga Cesc Fábregas is megerősítette.

A Barcelona korábbi játékosa, Cesc Fábregas elárulta a Cadena Cope-nak, nagyon bízott benne, hogy a Barcelona szerződteti Tchouamenit.

„Nagyon nehéz lesz nyerni ellenük, ők a Real Madrid és ismét jól erősítettek. Ismerem Tchouamenit. Beszéltem a Barca emberivel, hogy szerződtessék őt. Ő a jövő egyik legzseniálisabb játékosa, de gazdasági okok miatt nem tudták leigazolni. Elmondtam a véleményemet egy másik korábbi csapatomnak is, de ő végül csatlakozott az „ellenséghez”. Ki kell használni ezeket a piaci lehetőségeket.”

Fábregas a közelmúltban a Serie B- ben szereplő Comóba igazolt, ahol úgy tűnik, pályafutása utolsó állomására készül. Nem világos, hogy a játékosok milyen gyakran adnak át információkat korábbi kluboknak, de Fábregas annyira biztos volt a francia középpályás tehetségében, hogy saját elhatározásából kapcsolatba lépett a Barcelonával, de hiába.

Borítókép és fotók: Omar Vega/Getty Images

Videók