Kulcsbizonyíték, mely igazolja a Barca bűnösségét a Griezmann-ügyben

Komolyan megfizethet a játékos képviselőjének meggondolatlanságáért a katalán óriás.


Sevan Karian, Antoine Griezmann egyik képviselője, egy e-mailt küldött a játékos testvérének, Maudnak és apjának, Alainnek még márciusban. Ez az üzenet információkat tartalmazott a Barcelona ajánlatáról a francia játékosnak, köztük a fizetést is.
 
Ezeket az El Mundo állítja, mely hozzáfér az e-mailhez, és hozzáteszi, hogy az Atlético Madrid elnöke, Miguel Angel Gil Marin is birtokol egy másolatot. Ez a dokumentum kulcsfontosságú bizonyíték lehet az Atlético Barcelona ellen indított hadjáratában.
 
A fővárosi csapat követeli, hogy a Barcelona fizesse ki a 200 milliós kivásárlási árat Griezmannért, mert a támadó és a katalánok között már jóval korábban megszületett az egyezség, minthogy 120 millióra csökkent volna a francia ára. A Barcelona viszont mindvégig tagadta, hogy július elseje előtt megállapodtak volna a világbajnokkal. Ha ezzel az e-maillel tudja bizonytani igazát a Madrid, akkor a Barcának muszáj lesz kifizetnie a további 80 milliót, ha azt akarja, játszhasson a francia klasszis. Korábban kérvényezte is a LaLigától az Atléti, hogy vonja vissza a francia játékjogát a sorozatban.
 
Fotó: Jose Breton/NurPhoto via Getty Images
 

Videók