AC Milan: Allegri nagyon bízik a Juventus botlásában

Allegri szerint a Milan még nem vesztette el a versenyfutást a bajnoki címért, a Genoa ellen csak a három pont megszerzése számított.


"Amíg matematikailag nem dőlt el a bajnokság, harcolunk a bajnoki címért és bízunk a sikerünkben. A pesszimizmus körülvesz minket, de a csapaton belül erről szó sincs. Ha a Juventus 86 pontot szerez, akkor megérdemli a bajnoki címet. Négy forduló és meglátjuk. Sajnálatos, hogy leszórtunk öt pontot hazai pályán az elmúlt hetekben, de egy rendkívül megerőltető sorozatból érkeztünk. A Genoa elleni meccsen mindegy hogyan, de nyerni kellett, hogy életben tartsuk a bajnoki álmainkat. Még mindig hiszek benne, hogy történik valami, ami végül nekünk kedvez majd.”Kevin-Prince Boateng gólja három pontot ért, de a Genoa számon kérhet a játékvezetőn egy büntetőt Nesta kezezéséért.

“A felvételeket megnézve azt kell mondanom, hogy tizenegyes volt. A Genoa taktikailag nagyon felkészült és nem igazán hagyott teret nekünk.  Nyomás alatt álltunk, mert mindenképpen nyernünk kellett, hiszen csalódást keltő eredményeket értünk el az előző meccseinken. A szünet után kialakítottunk pár helyzetet. Mostanában nehezen szerzünk gólokat, de a nagyobb probléma, hogy túl sokat kapunk. ”

Allegri és a Milan a hétvégén a Siena ellen folytathatja a Juventus üldözését.


 

 

Videók