Manchester City: Tévez elszántan harcol a klubért a jövőben is

Azok után, hogy januárban úgy tűnt, Carlos Tévez elhagyja a Manchester Cityt, mostanra biztossá vált, hogy az argentin gólzsák mégis a klubnál marad.Tévez még szeptemberben került bajba, miután megtagadta azt, hogy csereként beálljon a Bayern München elleni BL találkozón.

Elképzhelhető, hogy az argentin csatár pályára lép a Manchester városi derbin az Etihad Stadionban, és most ennél jóval messzebb is elmenne:

"A klub valami különlegeset épített fel az elmúlt néhány évben. Ez egy project volt, és valóra vált az álmom, amiért a Cityhez jöttem. Az elsők között voltam, akik elkezdték ezt a projectet, és ugyanazok az elképzeléseim, mint Mansour sejknek." - nyilatkozta a Manchester Evenin News-nak a gólzsák.

"Mindig is rendes volt velem, én pedig szeretném visszaadni neki ezt a bizalmat, és hosszú ideig szeretnék itt maradni, hogy sikeressé tegyem a projectet. Ambíciózus ember vagyok, és kemények akarok dolgozni azért, hogy trófeákat nyerjek a klubbal. Csak ez számít nekem, mint játékosnak, és embernek egyaránt."

Videók