Roberto Carlos szerint Neymar az Anzsiban köthet ki

Dzsudzsák Balázs új klubjának csapatkapitánya, Roberto Carlos szerint az Anzsi képes lehet megszerezni a brazil támadót, aki jelenleg a Copán próbálja növelni értékét.


Az orosz csapat egy a sok csapat közül, akik szeretnék megszerezni a brazil csodagyereket. Az Anzsi Mahacskalának olyan klubokkal kell megküzdenie a brazilért, mint a Real Madrid, a Barcelona, vagy a Chelsea.

Roberto Carlos elmondta, hogy már beszélt Neymarral az esetleges mahacskalai szerződésről, illetve úgy tudja, megtették a hivatalos ajánlatot az Anzsi vezetői a Santosnál.

- Beszéltem Neymarral a dologról. Elmondtam neki az Anzsi jövőbeli terveit, illetve meséltem a körülményekről, amelyeket Suleiman Kerimov tud nyújtani neki. Most várnunk kell, amíg a Copa befejeződik, és Neymar tiszta fejjel tudja átgondolni a jövőjét.

Neymar arra kérte Roberto Carlost, hogy köszönje meg a klubnál az érdeklődést.

- Már kapcsolatba léptünk a Santos elnökével és ajánlatot tettünk a klubnak. Napi kapcsolatban állok Neymarral, minden nap felhívom telefonon.

Mikor arról kérdezte a Skysports munkatársa, hogy képes lehet-e az Anzsi egy ekkora szenzáció véghezvitelére, annyit válaszolt:

- Lehetséges!

Videók