Erotikus fotózás miatt rúgták ki az ügyvezető igazgatót

Nem volt túl bölcs döntés a stadionon belül engedélyezni a fotózást.


A Rosztov Aréna ügyvezető igazgatóját, Pavel Gavrikovot menesztették a posztjáról, miután jóváhagyott egy erotikus fotózást a stadionban.

Óriási port kavart Oroszországban, hogy szeptemberben az FK Rosztov stadionjában - amely egyébként a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíné volt - félmeztelen modellek pózoltak egy fotósorozat kedvéért. A kiszivárgott képek hatalmas felháborodást váltottak ki a közösségi médiában, ráadásul a lányok nem csupán a lelátón, hanem közvetlenül a pályán is tetszelegtek a kamera előtt.

Mint azóta kiderült, egy helyi cég egy reklámfotózásra kért engedélyt az ügyvezető igazgatótól, ahol a modellek fürdőruhában lettek volna.

Az ismeretlen cég miután megszerezte a szükséges engedélyeket szeptemberben elkészítette a fotósorozatot. Azonban a cseppet sem szemérmes modellek fürdőruha helyett szexi fehérneműben pózoltak, ráadásul a kiszivárgott képek alapján meglehetősen erotikus pózokban.


(Kép: rt.com)

Az ügy hatalmas botrányt váltott ki a szurkolóknál, akik a provokatív képeket egyenesen „pornográfnak” nevezték a közösségi médiában.

A kereskedelmi részleg vezetőjét, aki a cég megkeresése után jóváhagyást kért az ügyvezetőtől a fotósorozatra, még szeptemberben elbocsátották.

A botrány kirobbanása után egy hónappal Gabrikov is elvesztette az állását, amiért engedélyezte a fotózást.

Forrás: rt.com

Kép: rt.com/ Telegram Channel Baza / Rostov arena Sputnik / Sergey Pivovarov

Videók